It's gonna be a wild ride with
Ludovica Aszejev | Thomas Redfield » beküldték: Hétf. Nov. 02, 2020 6:58 am |
|
Thomas Redfield | név: egyeztetéssel módosítható kor: 25-35 faj: ember vagy warlock vagy s.p.e.c.t.r.e. rang: ... play by: szabadon választható (japánt ne kérlek) státusz: szabad egyéb információk; 185-190cm izmos fazonra gondoltam, et-től függ hogy milyen csoport szerinti a rangja, vadásznál semmi esetre sem kezdő, lehet titok is a cél hogy megtaláljon, mindenre vevő vagyok, warlocknál nem muszáj pont velem alkudnod, más unseelie által is nyerhetted erődet. Emberként egyedül, szövetségessel, vadászokkal a hátad mögött, egyéni, csoportos plot, minden jöhet, ne kímélj. |
Kapcsolat Kapcsolat... az volt már közöttünk, noha nem olyan mint azt egy átlag ember gondolná. Játszuk a vadász és a préda szerepét, hagyom hogy a közelembe juss, olykor akaratlanul is. Tudom hogy keresel, hogy követsz, hogy fened rám a fogad, hogy lepaktálsz az ördöggel is csak hogy a nyomomra akadj, hogy becserkéssz és hogy végre elégtételt vehess, amiért egy röpke időre a neked tetsző lány bőrét használtam. Durva eset... lehet nem vigyáztam rá eléggé. Az okát csak te tudod hogy mért tartasz még ki, talán csak szeretnéd a fejem trófeának, vagy titkon érzéseket táplálsz... gyere... súgd a fülembe.
|
|