No, hagy nehezítsem meg kicsiny karakterem amúgy is szerencsétlen életét.
Plot: Csoportos, csak mert telhetetlen wicca vagyok, meg nehezen mászkál familiáris gazda nélkül.
Történet: ET-m utolsó szakasza rólad szól. Találjuk ki a többit. Gyertek a városba a gazdáddal, keserítsétek meg az életem! Nem írtam konkrétumot, lehetsz nő vagy férfi, de lehetőleg maradjunk e kettő egyikénél. Nem szabom meg a múltad, nem szabom meg hol találkoztunk, azt sem hogy miért (bár erre van ötletem) ezeket alkossuk meg közösen! Ne csak én kelljek, egyszerűen építsük be egymást a falba életünk kicsiny gyarló idővonalának pár meghatározó vagy épp jelentéktelen pontjába!
Amik konkrétumok, mert említem a történetemben: legyél vérfarkas/farkas váltó, legyél őrült! Szeresd a banyahúst!
Plot: egyéni, de jöhettek csoportban is
Történet: Dublin drága függő lényei, mágiahasználói, kétkedői, elkeseredettjei, vagy épp szerelmesei! Térjetek be hozzám! Itt van minden mi szem-szájnak ingere. Zonkó csodabazárja és a Weasley ikrek boltja hozzám képest aluljárós GSM bolt! Vásárolj, alkudj, zsebeld be a mázlidat! Néha még az sem gond ha nincs egy fityinged sem....